Inschrijving PPI Award 2015 nog 1 maand open

Na het succes van de eerste editie van de Public Procurement of Innovation Award (PPI Award), worden alle Nederlandse aanbestedende diensten opnieuw uitgenodigd om zich in te schrijven voor de prestigieuze Europese PPI Award 2015 met innovatief werk, product of dienst. De Public Procurement of Innovation Award is onderdeel van het Procurement of Innovation Platform, een digitaal platform voor publieke inkopers. Dit platform is ontwikkeld door ICLEI – Lokale overheden voor duurzaamheid, PIANOo –Expertisecentrum Aanbesteden, REC – het Regionaal Milieu Centrum voor Centraal en Oost-Europa en IWT – Vlaams Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie met ondersteuning van de Europese Commissie.

De Award is open voor alle aanbestedende diensten. Ook genomineerden van de PPI Award 2014 kunnen zich aanmelden met een nieuwe aanbesteding.

Inschrijven kan via PIANOo