TreinSchoon! behoudt NedTrain

Na een aanbesteding gaan TreinSchoon! en NedTrain wederom een meerjarige samenwerking aan voor de schoonmaak van de binnenkant van de internationale treinen en de Intercity Direct. Uitgangspunten in het onlangs opgestelde contract zijn het waarborgen van de schoonmaakkwaliteit en duurzame inzetbaarheid. TreinSchoon! is een gezamenlijke onderneming van Succes Volendam en CSU. NedTrain, dochteronderneming van NS, is verantwoordelijk voor het onderhoud van de treinstellen. Binnen het contract vallen alle internationale treinen die in en door Nederland rijden. Het gaat onder meer om de treinen van ICE International, de hogesnelheidstrein die dagelijks vanuit Nederland naar Duitsland en Zwitserland rijdt. Ook de Thalys, de IC Direct (de snelle verbinding tussen Amsterdam Centraal, Schiphol, Rotterdam Centraal en Breda), de IC Brussel en de IC Berlijn behoren tot het contract.

Lees verder in cleantotaal