Initio wint reclametender

De Top Dutch-campagne, waarmee Noord-Nederland zich op de kaart wil zetten, krijgt een vervolg. Dat hebben de drie Noordelijke provincies, Groningen, Friesland en Drenthe besloten na het succes van de Tesla-campagne. De provincies hebben de afgelopen periode een Europese aanbesteding uitgeschreven om te komen tot een contract met een externe partij voor de ontwikkeling en uitvoering van deze campagne. Reclamebureau Initio DBK uit Groningen is voorlopig als winnaar uit de bus gekomen. De komende twee jaar gaan de provincies een internationale campagne voeren gericht op het aantrekken van bedrijven om op die manier de werkgelegenheid in de noordelijke provincies te stimuleren. Het doel van de campagne is om uiteindelijk 2.000 extra banen te realiseren.

Lees meer op Groningen Nieuws