Politie tankt met Travelcard

Travelcard heeft de Europese aanbesteding voor het leveren van tankpassen aan de politie in de wacht gesleept. Sinds kort kan de Nederlandse politie zijn tankbeurten afrekenen met behulp van tankpassen van het in Almere gevestigde bedrijf.
De oude tankpassen zijn inmiddels allemaal vervangen en de nieuwe zijn verspreid over zo’n vijftienduizend politievoertuigen. “Dit is gedaan per eenheid”, laat een woordvoerder van Travelcard weten. De gebruikers van de tankpas kunnen altijd en vrijwel overal tanken.
“99 procent van alle tankstations in Nederland accepteert onze tankpassen. En voor onze klanten hebben we vaste aanspreekpunten, mochten er vragen zijn.” Wanneer een tankpas onverhoopt zoek raakt, kan deze onmiddellijk geblokkeerd worden. De gebruiker krijgt dan binnen één werkdag een nieuw exemplaar toegestuurd.”

Lees meer op TankPro