Omroepen kiezen ICT-hardware

De NOS sluit een raamovereenkomst met drie partijen voor de levering van ICT-hardware. De niet-openbare Europese Aanbesteding is gewonnen door Misco Solutions, Aces Direct en BuyIT Direct. De NOS is zelf één van de opdrachtgevers en trad gedurende deze aanbestedingsprocedure op als penvoerder van omroepen AVROTROS, BNNVARA en KRO-NCRV. Het gaat over desktopcomputers, monitoren, laptops, dockingstations, toetsenboren en muizen. Hiernaast kunnen er ook aanvullende ICT producten worden afgenomen, zoals servers, tablets, kabels, software, printers, harddisks en USB-sticks. De aanbesteding was op basis van EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving). Voor bestellingen vanaf 50.000 euro wordt onder de contractanten een minicompetitie gehouden.De overeenkomst is afgesloten voor één jaar en hierna nog te verlengen met driemaal een jaar.

Lees meer op Dutch IT-channel