NS inspireert met #nsfavourites

NS gunt de aanbesteding  ‘SPOOR en online inspiratie’ aan communicatie- en contentmarketingbureau MPG. Binnen de opdracht vallen redactie en productie van het magazine voor reizigers SPOOR en het online inspiratieplatform #nsfavourites.
Daarnaast werkt NS samen met MPG. om de synergie tussen de verschillende NS-kanalen te optimaliseren. De opdracht is voor drie jaar, met een optie voor verlenging.
Karin ter Hofte, communicatiemanager NS: ‘SPOOR is al jaren succesvol. Met meer synergie tussen het magazine en het digitale #nsfavourites willen we dat succes verder uitbouwen. De ruime ervaring van MPG. met massacommunicatie en crossmediale activatie zal NS helpen haar klanten de komende jaren nóg meer te inspireren, activeren en aan zich te binden.’

Lees meer op Fonk